1 Eylül 2007 Cumartesi

a harfi

ARABA : Arabaya binmek işlerinizin iyiye gideceğine ve bir terfii edeceğinize işarettir. dolmuş yapan arabaya binmek, güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir.Kaza yapmış araba büyük bir mevki sahibi olmaya; yuvarlanmış araba, itibarınızın kısa süreli olacağına; araba altında kalmak, zenginliğe veya büyük bir mirasa; arabanın peşinden koşmak, uzun süreli işsizliğe yorumlanır.

ALTIN : Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir Altın para, dedikodu demektir. Altınları yığılı bir şekilde gören kimse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum muhakkak duyulacaktır..

AMBULANS : Yakalandığınız bir hastalıktan çok çabuk kurtulacaksınız.

AMELİYAT : Rüyasında ameliyat olduğunu gören kişinin sağlığı mükemmeldir.

AMERİKA : İşinizde çok başarılı olup, birden yükseleceksiniz. Fakat bu, birçok kişinin sizi kıskanmasına ve size düşman olmasına neden olacak. Ailenizde bazı tartışmalar olacağına işarettir.
ABAJUR : Her ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey görmek, yakın gelecekte bir işten maddi bir kazanç sağlanacağını, faydalı bir işe başlamaya, geliri önceden bilinen ve belli olan işleri belirtir. O anda bilmediğiniz, daha sonradan ortaya çıkabilecek bir işten kazanç sağlamak anlamına gelir.

ABANOZ : Abanozdan yapılmış bir eşya görmek, iyi olmayan sonuçlarla karşılaşmaya işarettir. Kimileri de abanoz görmeyi kuvvetli ve inatçı biriyle karşılaşma olacağına yorarlar. Abanoz ağacını erkek görürse neşeli, varlıklı bir kadına; kadın görürse katı kalpli zengin bir erkeğe delalet eder

ABDEST ALMAK : Genellikle ferahlamaya işaret eder. İleri gelen kimselerin yanında ihtiyaçların karşılanmasına yorulur. Temiz bir su ile abdest alınıyorsa amacına kavuşur. Eğer abdest tamamlamazsa amacına kavuşamaz. Soğuk bir mahzende abdest alan çalınan eşyasını bulur. Abdest alıp namaz kıldığını gören kişi üzüntü ve kederden kurtulur. Tüccar olan kimsenin rüyada abdestin namaz kıldığını görmesi, sermayesi olmadan mal kazanacağına işaret eder. Rüyada abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşayacağını belirtir.

ABI HAYAT : Suyundan içmek, hastalıklarınıza ve dertlerinize çare bulacağınız anlamına gelir. Abı hayat suyundan içmek yaşadığınız sürece hastalık ve dertlerle uğraşmayacağınız anlamına gelir.

ABLA : Yaptığınız işte ya da ilerde yapacağınız bir işte karşılaştığınız zorluklar karşısında itibarlı birisi tarafından kollanıp gözetileceğiniz anlamında gelir. Rüyada kendi ablasını görmek, yakında iyi bir haber almak demektir. Bekarlara evlenebileceğini belirtir. Ablanızı veya ablanızın olduğunu görmeniz, bütün işlerinizde koruma göreceğinize ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir.

ACI ÇEKMEK : Vücudunda veya başında bir ağrı veya acı bulunduğu şeklinde bir rüya görmek, özel meselelerini başkalarına anlatmaması ve bazı şeyleri kendisine saklamayı öğrenmesi gerektiğine işarettir. Diş ağrısı: Rüyada diş ağrıması yakında sevindirici bir haber alacağınıza işarettir.Bir yerinizi acıttığınızı görmeniz ise dostlarınızın iğneli sözleriyle karşılaşacağınızı gösterir.

ACI : Rüyada acı bir şey yemek, birden sevinmek demektir. Bir söz veya işiteceği şeyler bu sevince de söylenecek neden olabilir. Rüyada acı çekmek tam aksi olarak yorumlanır. Duyulan acı büyük huzur ve mutluluğa işaret eder. Ellerdeki acı hissetmek bolluk olarak yorumlanır.

ACIKMAK : Rüyada acıkmak ve doyuncaya kadar yemek hastalıktan kurtulmaya ve bolluğa işarettir. Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlayacağını belirtir. Çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak ise hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlanacağını belirtir.

ACIMAK : Kimse rüyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam geçirmemek için biraz daha sıkı ve disiplinli çalışmalıdır.

ACUZE : Rüyada çirkin ve ihtiyar bir kadın görmek, evlilikte sıkıntıyı, ya da işlerinizin ters gitmesine ve üzüntülü anlar yaşayacağınıza işarettir.

AÇGÖZLÜLÜK : Rüyada açgözlülük yaptığını görmek, içinizdeki üzüntüden bir süre daha kurtulamayacağınıza işarettir.

AÇILIŞ : Rüyada bir açılışta bulunmak veya bir açılışa davet edilmek sevinçli habere işarettir. Bir yerin açılışını yapmak, insanların hayrına olan bir işin, güzel günlerin kısa sürede geleceğine işarettir.

AÇLIK : Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlayacağını belirtir. Çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak ise hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlanacağını belirtir.

AÇMA : Rüyada açma yemek, bir yoksulu düşüneceğiniz konusundaki vaadinizi gerçekleştirmeniz gerektiğine işarettir. Boş laflar etmemeniz, adaklarınıza ve verdiğiniz sözlere dikkat etmeniz gerektiği anlamına da gelir.

ADA ÇAYI : Rüyada, ada çayı görmek, toplamak veya ada çayı içmek, dışarıdan gelecek biri tarafından evinizdeki huzurun bozulacağına delalettir.

ADA : Kayalıklarla kaplı ada yalnızlığa, yeşil ada hayırlı nimete, insanların yaşadığı ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata işaret eder. Bekarlar için güzel bir aşk yaşayacağını, evliler için ise evlilik hayatında maddi veya manevi sıkıntıya yorumlanır. Orta yaşlılar için, iş değiştirmeyi de belirtebilir. Ada da gezinti, çok istediği bir işin gerçekleşmeyeceğini; ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınınızdaki kişilerden bir kötülük göreceğinize yorumlanır. Adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağına işarettir.

ADA SOĞANI : Kötülükle anılan bir adam olarak tabir edilir. Elinde bu soğan olduğunu gören kimse, kendisinin kötü anılmasına neden olacak bir yapmayı arzu eder.

ADALET : Davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekir, bazı karışık olaylarla karşılaşabilirsiniz. İnsanlara karşı zor durumda kalabilirsiniz diye yorumlanır.

ADAM : Rüyada daha önce tanışmadığı bir adam ile konuşma, yeni ve iyi bir arkadaşlığı gösterir. Adamla kavga etmek, ev içinde bir sıkıntıyı; adam öldürmek, eski bir düşmanlığın canlanmasını veya bir dedikodu yüzünden sıkıntıya düşmeyi belirtir. Adama yiyecek vermek, hafif bir sağlık bozukluğuna, adamdan bir şey almak, ciddi bir hastalığa, birisine iyilik etmek, yakın çevrede bir sıkıntıya işaret eder. Adama para vermek, dedikoduyu, para almak, emeğinin karşılığı çok büyük miktarda para kazanılacağını belirtir. Adama hakaret, size yöneltilen suçlamalardan kurtulmaya işarettir.

ADEM PEYGAMBER : Rüyada Adem peygamber niyetine kutsal bir kişi görmek, o dönemde olmasını istediği birçok şeyin gerçekleşeceğini belirtir. Adem Dünyada ilk rüya gören ve bunu ilk defa yorumlayan olduğu için; tabir ilminde başarılı olmaya, Hacca gitmeye ve dostları ile bir araya gelmeye, uzak yerlere seyahate çıkmaya işaret eder.

ADI DUYMAK : Rüyada adınızı duymak veya adınızla çağrılmak, sizi sevindirecek güzel bir haberin müjdecisidir. Tanıdıklar arasında daha çok sevilip sayılmaya yorumlanır.

ADİ : Kendini bu durumda görmek, iş hayatınıza düzen vermeniz gerektiğine işarettir.

ADİL : Çekilen zahmetlerin karşılığının alınacağına, er ya da geç başarının sizinle birlikte olacağına işarettir.

ADLİYE BİNASI : İşlerinizin bozulacağı ve sıkıntıya düşeceğinizi belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye işarettir. Bulunduğunuz durumdan çok daha güzel konumlara gelerek, saygınlığınızın artacağını belirtir. Güç işlerin üstesinden gelerek, emellerinize kavuşacaksınız.

ADRES : Adres almak veya vermek:akraba ve dostlarınızı ziyaret edeceğiniz anlamına gelir.

AF : Birisini affettiğinizi görmek, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH'IN sevgili kullarından birisi olduğunuzu size müjdeler. Af dilemek, bir haksızlığa uğrayacağınız ve bundan duyacağınız üzüntü duyacağınız anlamındadır.

: Bazı sorun ve sahtekarlıkla karşı karşıya kalacaksınız demektir.

AĞABEY : Yardıma ihtiyaç duymadan yaşayacağınıza ve maddi sıkıntı çekmeyeceğinize işarettir.

AĞAÇ : Rüyada meyve ağacı görmek, isteklerin olacağına ve maddi kazanca işarettir. Yapraksız ve kuru bir ağaç fakırlık; çok yapraklı ağaç ise sağlık ve mutluluğu belirtir. Ağaç dalı kısa bir süre için sorunların çözüleceğine, fakat tekrar başlayacağına işarettir.

AĞAÇ SAKIZI : Birinin yılışıklığı yüzünden başınızın sıkıntıya düşeceğine yorumlanır.

AĞDA : Görmek ya da kullanmak, endişelerden geçeceğine ve mutluluğun geleceğine işarettir.

AĞIZ : Ağzın kapalı olduğunu görmek, ağzı bozuk olan bir kimse demektir.Ağız kenarı görmek, karşılaşabileceğiniz tehlikelerden kaçarak kurtulacağınıza işarettir.

AĞLAMAK : Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.

AĞRI : Sevgiliniz sizi hayal kırıklığına uğratıp kalbinizi kırabilir. Hayatınıza kendi menfaatleri için sizi kullanmak isteyen biri girebilir. Ya da önemsiz bir hastalığa yakalanacağınız anlamına gelir.

AHIR : Boş bir ahır, mal kaybına, fakirliğe ve sıkıntıya ; hububat, buğday ve birçok sağlıklı hayvanla dolu ahırsa bolluğun, bereketin işaretidir.

AHİRET : Rüyada ahrete gitmek, uzun ve faydalı bir yolculuğu belirtir. Ahrette bulunmak, emeklerinin karşılığını alacağını büyük bir iyilik ve mutluluğa kavuşulacağını belirtir. Ahretten kovulmak, mal, bazen de can kaybına işarettir. Kendini ahrette görmek, dileklerinizin gerçekleşmesi, uğruna harcadığınız gayretlere rağmen bunların ancak bir kısmını elde edeceğinize işarettir .Ahrette kovulmak, mal kaybına ve sefalete işarettir. Ahreti seyretmek, ailece mutlu bir yaşam sürmeye yorumlanır.

AHŞAP : Ahşap bir ev görmek,eğer ev yeni ise iyi bir evliliğe, eski ise bir hastalığın daha kötüye gideceğine işarettir.

AHTAPOT : Rüyada ahtapot görmek, birden fazla işe girişileceği ve bu işlerden başarılar elde etmeyi işaret eder.

AİLE : Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir; Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacaktır demektir.

AKAR ÇEŞME : Güzel günlerin boşa geçirildiğine işarettir.

AKAR SU : Herhangi bir su akıntısı görmek, maddi kazanç olarak yorumlanır.

AKASYA : İyi haber alınacağına işarettir.

AKIL HASTANESİ : Yaşamın kötüye gitmesi anlamındadır.

AKİK : Sağlıklı ve uzun bir yaşantıyı belirtir.

AKORDİYON : Müziği dinlemek, yakında mutlu günlerin geleceği anlamına gelir. Akordeon çalmak hoşlandığınız kimsenin sevgisini kazanacağınızın işaretidir. Fakat bu kişi, bazı olaylardan sonra size aşık olacak demektir.

AKRABA : Yakında kötü bir haber alacaksınız demektir. Hastalarınızdan dolay işlerinizin bozulacağına bu durumundan sağlığınızın etkileneceğine işarettir.

AKREP : Rüyada akrep görmek, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep öldürmek bir beladan kurtulacağını belirtir. Akrep inançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Evde akrep olması, hilekar biri tarafından aldatılmaya işarettir. Akrep sokması, bir ölüm haberi veya tehlikeye işarettir. Akrep öldürmek bir düşmanın kötü haberini almaya; yatakta akrep olması aile içinde birinin gurbete çıkmasına işarettir.Akrep sokması düşmandan zarar görüleceğine; elbisesinde akrep görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine; bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye; akrep tutup bir kadının üzerine koymak onunla ilişki kumaya işarettir.

AKTÖR : Rüyada film veya tiyatro aktörü görmek mutluluk habercisidir, kendisinin veya yakınının devlet veya bir kurumdan herhangi bir kazanç elde edeceğine işarettir. birine aşıksanız, onunla mutlu bir beraberliğiniz olacak demektir. Eğer Gördüğünüz aktör ya da aktris yaşamıyorlarsa, o zaman bir takım zorluklarla karşılaşacaksınız anlamına gelir. Aktris görmek, maddi kayba uğrayacağınızı gösterir.

ALABALIK : Rüyada alabalık ile ilgili herhangi bir şey görmek, hiç beklemediğiniz bir anda ortaya çıkan maddi veya manevi kazançları belirtir.

ALARM : Rüyada alarm çaldığını duymak, içinizde bazı gizli korkuların varolduğunun işaretidir. Seyahat ederken dikkatli olun ve özel hayatınızdan kimseye bahsetmeyin.

ALBÜM : Bir albüme fotoğraf taktığını gören kimse geçmişten aldığı ders sayesinde daha dikkatli davranacak ve bir engeli de böylece aşacaktır. İçi fotoğraflarla dolu bir albüm görmek geçmişte kalan ve birden tekrar alevlenecek bir olay olarak yorumlanır.

ALEV : Rüyada harlı bir alev görmek, baştan kötü giden bir işin zamanla düzeleceğini gösterir. Alevle bir yerinin yanması, tıbbi bir operasyona işarettir. Yangın alevi, iyi bir haber alınacağı demektir.

ALIŞVERİŞ : Kazançlı bir döneme girildiğini belirtir.

ANAHTAR : Rüyada anahtar kaybetme, erkekler için, ev değişikliğine,kadınlar için, evliliğinde geçimsizliğe işarettir. Anahtar bulmak güç ve iyi bir gelecek sağlayacak bir işe başlanacağına işarettir. Anahtarla kapı açmak, problemlerin çözümünün göründüğünden daha kolay olduğuna işarettir Kırık anahtarı görmek,çevrenizde arkanızda konuşan dostlarınızın varlığına işarettir. Anahtar çalınması,işlerinizi boş vermenizden dolayı çok zor durumlara düşeceğinize işarettir..

ANESTEZİ : Kendinizi anestezi yaparken görmek,yakınlarınızdan birinin sağlık haberlerini alacağınıza elinizden geldiği kadarıyla zor durumdakilerin yardımına koşacağınıza işarettir.

ANLAŞMA : Kendinizi birisiyle anlaşma yaparken görmek, ticari işlerinizde büyük zarara uğrayacağınıza ve malınızdan olacağınız anlamına gelir.Anlaşmazlık ise, yapılan iyilikleri sürekli hatırlatmaktan vazgeçilmesi gerektiğine işarettir.

ANNE : Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Anne ile darılmak ve kavga etmek ise, başarısızlık ve maddi kayba işarettir.

ANTİKA EŞYA : Sevdiklerinizle birlikte uzun ve mutlu bir yaşam süreceksiniz anlamına gelir.Satın almak ise, uzun süreli bir sıkıntıya gireceğiniz anlamına gelir.

APARTMAN : Aile içinde bazı tartışmalar olabileceğine işaret eder.

ARAMAK : Eğer rüyada aranan şey bulunursa,geçmişte bir yanlışlık yüzünden kaybedilenlere yeniden kavuşmaya,bulunamazsa sıkıntıların bir müddet daha süreceği anlamındadır. Birisinin sizi aradığını görmek,üzüntü ve keder demektir.

ARI : Bereket, başarı ve mutluluğun habercisidir. Arı görmek, İş ve özel hayatınızda birçok başarıya imza atacağınızın habercisidir. Ailenizle mutlu bir hayat sizi bekliyor demektir. Eğer arı soktuysa, bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratacak anlamına gelir. Arı yakalamak, isteklerinizin gerçekleşmesi; arı öldürmek, beklenmeyen bir haber; arı topluluğu bir sırrın açıklanması.Çiçekler üzerinde arı ise yakın bir dostun habersiz ziyareti anlamına gelir.

ARKADAŞ : Ticarette başarı ve iyi şansa yorulur. Arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Arkadaşla kavga:birisine anlattığınız sırrınızın herkesin ağzına düşeceğine işarettir. Arkadaşınızı hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir.

ARMAĞAN : Arkadaş veya sevgili bulmaktır. Armağan vermek, verilen kişinin değerine göre iyi veya kötü bir haber alınacağına; armağan almak, evlilerin çocuk sahibi olmalarına, bekarların evlenmesine yorulur.

ARMUT : Neşeli ve keyifli olmaktır. Mevsimsiz armut yediğinizi gördüyseniz, bir haram mal kazanabilir ya da hastalığa yakalanabilirsiniz. Armut almak ertelenecek bir yolculuğa; ham armut,üzüntüye işarettir.Ağaçta görmek ise, başarılı olacağınızın habercisidir.Hasta birinin armut ağacı görmesi, ölüme yorulur.Armut satmak ise, zorluklarla karşılaşacaksınız demektir.

ARPA : Arpa yemek arkadaşlarınızla kavga edeceğinize; arpa ekmeği zenginliğe; arpa tarlası, kısmete ve bolluğa; yaş arpa, çok kazanca; arpa biçmek, mal almaya ve hacca gitmeye yorulur.

ASANSÖR : Rahatlığa ve Size maddi yükü olan kimseden kurtulmaya işarettir

ASILMAK : Sizden üst seviyedeki birinin size yardım etmesi veya sizin başkasına iyilik yapmanızdır.

ASKER : Rüyada asker olmak, zorluklara rağmen zengin ve ünlü olabilmek demektir. Askeri silahsız görmek, iyi diye bildiğiniz birisinin size kötülüğünün dokunacağına işarettir. Bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz.

ASLAN : Rüyanızda aslanın saldırısına uğradıysanız, düşmanlarınız tarafından yenilecek onların emri altına gireceksiniz. Aslanla boğuşmak, kazanmaya; aslan öldürmek, her alanda başarıya; aslana sırtını dayamak, kayıp ve üzüntüye;.aslan tarafından takıp edilmek; tuzağa düşmeye işarettir.

AŞÇI : Bolluk, rahatlama ve mutluluğa işaret eder. Ayrıca ani bir yolculuğu da belirtebilir. Seyyar aşçı görmek, durumunuzun değişeceğine veya taşınacağınıza; Aşçıyı kazan başında görmek, evlenmek isteyenler için hayırlı kısmete, hastalar için hastalığın ilerlemesine yorulur. Aşçıyı evde görmek, oturduğunuz evden daha iyi bir eve taşınmaya; Aşçı ile kavga etmek, dost ve komşular hakkında kötümser olmaya ve bundan zarar göreceğinize işarettir.

AŞK : Rüyada sevgilisi ile başka birisini görmek, kadın için, tehlikeli bir rakibi olduğuna erkek içinse sevgilisinin kendisine çok sadık olduğuna, işarettir. Aşık olduğunu görmek çok mutlu olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlardan memnun olduğunuza, sıkıntıdan uzak olduğunuza işarettir.

AT ARABASI : At arabasına bindiğinizi görmek, geçici bir hastalığa yakalanacağınız anlamına da gelir.Birçok yeri ziyaret edeceksiniz.

AT : Rüyada herhangi bir şekilde at görmek, iyiye işarettir. İş hayatında yükselme, aşk hayatında iyi gelişmeler, maddi ve manevi isteklerin yerine gelmesi demektir. Ama ölü at zarara ve yakın zamanda ölüme; bağlı at mevkiinin değişmemesine; at satmak kavgaya; at dövmek hapse girileceğine,suda at dedikoduya işarettir.

ATEŞ : Ateşinizin çıktığını görmek, hayattın asıl güzellikleri varken sizin gereksiz işlerle uğraştığınız anlamına gelir. Kendinize biraz çeki düzen verip daha verimli olmaya çalışın. Başından ateş çıkması,önemli bir hastalık geçirmeye, evden ateş çıkması ise, işte başarı; ateşin sönmesi, evden yaşlı birinin vefatına; evin yanması hakkedilmeyen bir zenginliğe; ateş içinde olmak, önemli birilerini korkutmaya; ateş söndürmek, iyiliğe; sobada veya ocakta ateş görmek rüyayı gören evli ise hamileliğine; ateşte et pişirmek dedikoduya; ateşte tencere kaynatmak, işlerin yolunda gitmesine işarettir.

ATEŞBÖCEĞİ : Yakında alacağınız bir haberden dolayı sağlığınızın düzeleceğine moralinizin düzeleceğine yorumlanır.

ATLAMAK : Bir yerden başka bir yere atlamak,sosyal statünüzün değişmesi anlamındadır. Aşağı atlamak, para durumun tamamen tersine dönmesi, yukarı atlamak, gelire ve zenginliğe; dere,hendek veya duvardan atlamak, rahata ermek demektir.

ATLAS KUMAŞ : Daha önce başladığınız bir işi başarıyla bitireceksiniz. Atlas kumaş satın almak, eşini aldatma; atlas elbise giyinmek ise, iyi bir evlilik yapmak demektir.

ATÖLYE : Yeni bir işe gireceksiniz ve azminizle başarılı olacaksınız demektir. Riyakar bir arkadaşınızın varlığının da habercisidir. AV: Eğer rüyanızda avınızı yakalayamadığınızı gördüyseniz, zoru başarmak için mücadele vermeniz gerekecek demektir. Avı yakaladığınızı görmek ise yakın zamanda başarıyı ve mutluluğu elde edeceksiniz demektir. Dağda avcı görmek tanımadığınız birisi tarafından uğrayacağınıza işarettir. Köpeklerle ava çıkmak güvenli, saygın ve rahat yaşamak; av köpeklerinin avdan dönmesi, işsiz kalacağınıza ve sıkıntılarla uğraşacağınıza, Yırtıcı hayvan avlamak, hasımları alt etmeye ve sorunları aşmaya; ormanda avcı: izlediğiniz yolun hatalı olduğuna işarettir.

AV KÖPEĞİ : Girişimde bulunacağınız işlerde başarıya ulaşacağınıza ve hayallerinizi gerçekleştireceğinize habercidir.

AVUÇ : Avucun temiz olması faydalı ve karlı işlerle uğraşmak anlamındadır. Alkışlamak hoş vakit geçirmek mutluluğun işaretidir.

AVUKAT : İçinde bulunduğunuz durumda hareketlerinize dikkat etmelisiniz, Düşünmeden hareket ettiğiniz takdirde çok büyük zararlara karşılaşabilirsiniz demektir.

AYAK : Bol kazançlı işe, sıhhatli ve zekice düşüncelere,azimli ve sabırlı davranışlara işarettir. Sakat ayak, kötü haber ve üzüntüye; kıllı ayak, büyük bir suçtan aklanmaya; ayak kesmek, bir iş için ödüllendirmeye; kız ayağı, işlerde başarıya; kadın ayağı, yaşam boyu zorluklara; ayak yıkamak, kar yapmaya işarettir.

AYAKKABI : Zenginlik ve servet demektir.Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir. Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar. Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir. Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.

AYÇİÇEĞİ : Şansın açılması ve sıkıntıların sona ermesi anlamına gelir.

AYDINLIK : Hayallerinizin gerçekleşeceğine isteklerinizin olacağına işarettir.

AYI : Zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.Bir kadın için bu rüya, yeni düşmanlara sahip olacağının ve bazı zorlukların oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sıkıntılardan kurtulacağınız anlamına gelir.

AYRILIK : Rüyada sevdiğiniz birinden ayrıldığınızı görürseniz, yeni bazı zorluklarla karşı karşıya olmanızın habercisidir. Düşman olduğunuz birinden ayrılmak, ise hayatınızın düzene gireceği anlamındadır.

AY : İş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir. Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak. Ayın yerde olması, rüyayı görenin annesinin vefat edeceğine; ayın bulutla kaplı olması, gözde bir hastalığa veya sevgiliden ayrılmaya işarettir.

AYNA : Rüyada ayna silmek ünlü olmaya; ayna sırlamak bir kötülüğe, sırları dökülmüş ayna, kazançlı bir yardım almaya; yuvarlak ayna:dedikodular yüzünden üzülmeye; çerçeveli ayna:para kaybına; kırık ayna, eşin ölümüne;aynanın kayıp olması:büyük paralar kazanmaya işarettir.. Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir.. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk , ama aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu görmek önünde sıkıntılarla dolu bir döneme girildiğine işarettir. Ayna satmak, işlerde zarara girmek demektir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir

AYVA : Rüyada ayva görmek, içinde bulunulan durma göre hastalık, hastalıktan kurtuluş, yolculuk, doğum, işte başarı ve kazancı işaret eder.Ayva ağacı, faydasız bir arkadaşlığa;ayva sıkmak, kazançlı bir iş gezisi sonucunda para kazanmaya işarettir.

AZRAİL : Azrail'e selam vermek, bu dünyada daha çok çekeceğiniz var anlamına gelir. Azrail'i can alırken görmek, uzun bir hayat yaşacağınıza işarettir. Azrail'i gülerek görmek, acısız bir vefat; kızgın görmek acı çekerek ve ızdırap içinde öleceğinize işarettir.

Hiç yorum yok: