1 Eylül 2007 Cumartesi

n harfi

NABIZ
Rüyada nabzın attığını görmek , hayat ve sağlık havadislerinin alınacağına yorumlanır.

NACAK
Artık geçim sıkıntısı geçmeyeceğinize yorumlanır. Rüyasında nacak ile odun kesmek, sağlık durumunuzun bozulabileceğine işaret eder.

NADAS
Rüyada nadasa bırakılmış toprak gören kişinin, emellerinin gerçekleşmesi için biraz daha beklemesi gerektiği demektir.

NAFTALİN
Rüyada naftalin görmek, sizden yaşlı bir yakınınızdan beklemediğiniz bir zamanda ve de beklemediğiniz miktarda para yardımı almak demektir.

NAKARAT
Rüyasında bir şarkının nakaratını dinlediğini gören kişi sizin bir sinir hastanesinde tedavi görecek demektir.

NAKIŞ
Rüyada nakış işlediğini görmek, iş hayatında başarı kazanırken aşk hayatında büyük bir hayal kırıklığına ye uğramak şeklinde yorumlanır. Nakışı başka birinin işlediğini görmek, başınıza gelecek bir olay nedeniyle karakolluk, mahkemelik ya da hastanelik olacağınız işarettir.

NAL
Nal talihin açılması ve uğurlu olaylar olarak yorumlanır.Rüyada nal görmek iyiye. Rüyada nal görenin şansı açık olacaktır. Yolda nal bulan bir kimsenin karşısına, hiç beklemediği bir anda güzel bir fırsat çıkacak demektir.

NALBANT
Rüyasında bir nalbant gören kişi, çok güzel haberler alacak demektir.

NALBUR
Geçmişte kalan bazı kavgalar yeniden ortaya çıkacak, bu durum da sizi sıkıntıya sokacak demektir.

NAMAZ
Rüyada kıbleye doğru namaz kıldığını görmek, dünya ve ahrette hayra yorumlanır. Kıbleye doğru değil de başka tarafa doğru namaz kıldığını görmek, dinden çıkacağınıza yorumlanır. Namazı yarıda bıraktığınızı görmek emellerinize kavuşamayacaksınız demektir. Cenaze namazı kılmak uzun ömre yorumlanır.

NANE
Rüyada yeşil nane para demektir. Rüyasında nane toplayan kişi biraz çalışırsa para kazanır. Nane satın almak büyük ve sevindirici bir kısmettir.

NAR
Kışın nar rüyası görmek hayırlıdır. Kırmızı nar zenginlik olarak yorumlanır. Genç kız rüyada ekşi nar yerse pekte hayırlı olmayan birisine aşık olacaktır. Nar ayıkladığını görmek çok para kazanmak demektir. Olmuş narları toplamak, zenginliğe, hamlarını toplamak hastalık, üzüntüye yorumlanır.

NARA
Kendisinin nara attığını gören kimse, yapılan haksızlıkla karşısında atık patlayacak demektir

NAZAR
Rüyada nazara uğramak, önemsiz birtakım şeyleri kendinize dert ederek, sıkıntıya düşünüyorsunuz demektir.

NAZARLIK
Rüyada nazarlık görmek çok güzel haberler almaya yorumlanır.

NEFES
Rüyasında fazla nefes aldığını gören kişinin, canın bir şeye çok sıkıldığına yorumlanır. Rüyada nefes darlığı çekmek artık dertlerden kurtulma fırsatının doğduğuna yorumlanır.

NEFRET
Bu kötüye yorulan bir rüyadır. Birinden nefret ettiğinizi gördüyseniz, kaza yapacağınıza işarettir.

NEHİR
Size yardımı dokunacak, çok iyi niyetli bir insanla tanışacaksanız demektir. Nehirde yüzdüğünü görmek, işinizde makam ve yetki sahibi bir kimseden yardım alacaksınız anlamındadır.

NERGİS
İyi ve güzel bir insanla bir birlikteliğe işaret eder.

NEY
Rüyada ney veya kaval çalmak, oyun ve eğlenceye, bazen de rahatlık ve mutluluğa yorumlanır. Ney çalmak hasta birisi için ölüme; çocuk sahibi olmak isteyen için çocuğu olmasına yorumlanır.

NEZLE
Rüyasında nezle olduğunu gören kimse olaylar karşısında daha dikkatli davranmalı demektir. Etrafınızda düşmanlarınız var demektir. İnsanlarla ilişkilerde daha dikkatli olmanız gerektiği demektir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine yorumlanır.

NİKAH
Rüyasında tanımadığı bir kadınla nikahlandığını gören erkek, oruç veya namaz gibi farzları yerine getirmesi gerektiğine yorumlanır. Rüyada nikahlandığını görmek bir kız ise yakın zamanda evlenmek demektir. Nikah kıydığını görmek iyilik etmek demektir.

NİKAH MEMURU
Nikah memuru görmek, bekar biri için evliliğe; evli kimse için ayrılığa işarettir.

NİLÜFER
Evliler için eğlenceli bir tatile yorumlanır. Rüyada nilüfer toplamak zor bir işin sonucunda başarıya ulaşacağını işaret eder.

NİNE
Rüyasında nine görmek, çok iyidir. Her zaman iyiye yorulur.. Büyük bir mutluluk, sağlık ve zenginlik demektir.

NİŞANLANMAK
Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak, güzel bir haber alacağınıza işarettir. Nişanın atılması pek iyiye yorulmaz.Rüyada bir nişana giden kişi yeni şeyler öğrenecek, yeni insanlarla tanışacak demektir. Rüyada nişanlandığını görmek beklediği fırsatın geleceğine yorumlanır.

NİŞASTA
Yakınlarınızla tartışacağınıza ve aranızın açılacağına işaret eder. Nişasta yediğini görmek arkadaşlarınız arasında sizin kötülüğünüzü isteyenler var demektir.

NOHUT
Rüyada nohut görmek, yakınlarda güzel bir haber alacağınıza yorumlanır. Rüyada nohut zorlukla kazanılan paradır. Rüyada bir yerden nohut aldığını görmek parayla ilgili bir söz vererek güç durumda kalır. Nohut yediğini görmek para kazanmak demektir.

NOTER
Rüyada noter görmek, pek hayra yorumlanmaz. Hareketlerinize dikkat gerektiğini işaret eder.

NUH PEYGAMBER
Rüyada Nuh peygamberi görmek, uzun hayata yorumlanır.

NUMARA
Rüyada rakam görmek, iş yaşamında iyi şansa yorumlanır. İş hayatında meydana gelecek olaylar demektir.

NUR
Rüyada nur, aydınlık ve doğru yol demektir. Kafir bir kimse bu rüyayı görürse Islama Allah'a yakınlığı keşfeder. Aydınlıktan sonra karanlığa çıkarsa, yoksulluktan zenginliğe, işaret eder. İsyandan sonra tövbeye yorumlanır.

NUTUK
Kendinizi nutuk verirken görmek, emeklerinizin karşılığını yakında alacaksınız demektir

Hiç yorum yok: