1 Eylül 2007 Cumartesi

ü harfi

ÜCRET
Rüyada ücret vermekte almakta iyiye yorumlanır. Rüyada birisine bir iş karşılığı ücret ödemek birilerine yardımda bulunacağınıza işarettir. Rüyada ücret almak ise işlerinizin alacağınız yardımlarla düzeleceğine yorumlanır. Ücret verdiğini görmek, birine yardımda bulunacaktır.

ÜLSER
Düzensiz yaşamanız nedeniyle sağlığınızın bozulduğunu bildirir. Bir hastalığa yakalanacağınızı haber verir.

ÜNİFORMA
Üniforma ile ilgili rüyalar, mutluluk ve iş yaşamında başarılara yorumlanır. Rüyada üniforma veya üniformalı birini görmek gerçekten iyi arkadaşlarınızın desteği ile isteklerinize kavuşacaksınız demektir.

ÜNİVERSİTE
Rüyada bir üniversitede olduğunu görmek, içinde bulunduğunuz sıkıntılı durum iye doğru değişecek demektir. İş yaşamınızda da başarılı olacağınıza yorumlanır.

ÜN
Rüyada ünlü olmak rüyayı göreni mutlu edecek, umutlandıracak olaylarla karşı karşıya geleceğini işaret eder. Ünlü birini görmek; çevresi geniş, güçlü birinden yardım alacağına yorumlanır.

ÜRPERME
Rüyada ürperdiğinizi görmek, küçük bir hastalığa yakalanacağınızı haber verir.

ÜŞÜMEK
Rüyada bir erkeğin üşümesi; başarısızlığının nedenlerini dışarıda değil kendisinde araması gerektiğini bildirir. Orta yaşlı birisi için bu rüya eskiden yaptığı bir hatanın ortaya çıkacağını ancak bu olayın üstesinden geleceğini işaret eder. Evli kadınlar için; önemsiz bir kaza yapacağına yorumlanır. Genç birisi için ise yakında aşk yaşamak anlamındadır.

ÜTÜ
Rüyada ütü insanın yaşamına karışan, öğüt veren, bir kimse olabilir.Rüyada sıcak ütü görmek, çok akıllı bir insan olduğunuza ama aklınızı iyi kullanmadığınız için zarara uğrayacağınıza yorumlanır. Rüyada bir şeyi ütülemek, işlerin iyi olacağına yorumlanır.

ÜVEY
Rüyada üvey anne, baba ya da kardeş görmek, kötü bir haber alacağınıza yorumlanır.

ÜZENGİ
Rüyada üzengi görmek, bir yolculuğa çıkacağınızı bildirir.

ÜZÜM
Rüyada üzüm görmek bir işten bol miktarda para kazanılacağını işaret eder. Kara üzüm ise sıkıntı, üzüntü ve hastalığa yorumlanır. Beyaz üzüm; iyi olaylara ve şifaya yorumlanır.

Hiç yorum yok: