1 Eylül 2007 Cumartesi

p harfi

PAÇA
İşlerinizin rahatlayacağına işaret eder. Paçanızın söküldüğünü görmek, para kaybedeceğinize işaret eder.

PAÇAVRA
Rüyada paçavra görmek, fakirleşeceğine işarettir. Paçavra ticareti yapmaksa, tam tersine zenginliğe yorumlanır.

PADİŞAH
Padişah rüyası onur, ün, yüksek mevkii olarak yorumlanır. Rüyada padişah mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Eğer evli değilseniz evleneceğinize yorumlanır. Eğer evliyseniz geçimli ve mutlu bir hayatınız yaşantınız olacağına yorumlanır.

PAKET
Bazı güzelliklerle karşılaşacaksınız. Birine paket yollamak, işinizde ufak zararlara uğrayacağınızı belirtir.

PALAMUT
Genç bir erkek rüyada meşe veya palamut topladığını görürse sonu, şüpheli olan bir işte başarıya; tecrübeli bir yaşta ise az ücretli bir işi kabul edeceğine; genç bir kadın için çok iyi bir şansa; daha büyük yaştakiler için yapacağı bir işteki başarısından, başkalarının da istifade edeceğini haber verir.

PALASKA
İş yaşamınızda başarılar kazanacaksınız demektir.

PALMİYE
İklimi çok güzel olan bir yere yolculuk demektir.

PALTO
Rüyada palto giymek, iyi bir makama yükseleceğine yorumlanır. Yeni bir palto, akademisyen olacağınızı işaret eder.. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, hatalı kararlardan nedeniyle mal kaybedeceksiniz demektir.Eski palto, yakın bir arkadaşınızı ölümünü belirtir.

PALYAÇO
Rüyada palyaço görmek yakında ölüm haberi alacağınıza yorumlanır.

PAMUK
Bu rüyalar genellikle iyi sayılır.Rüyada tarlada beyaz pamuk görmek, rahata kavuşmak şeklinde yorumlanır. Bembeyaz bir pamuk tarlası görmek en büyük isteğine ulaşmak demektir. Pamuk kozası hayırlı ve bol paradır.Pamuk toplamak görmek kendi emeği ile para kazanmak demektir.

PANAYIR
Rüyada panayır görmek, büyük bir alışveriş yapacağınıza ve bu alışverişten karlı çıkacağınıza yorumlanır.

PANCAR
Pancar gibi kış sebzeleri yemek hayatın karışıklığa uğrayacağına yorumlanır.

PANJUR
Rüyada panjur görmek, bazı yeni gizli bilgiler edineceğinize ve öğrendiklerinizi işinizde kullanacağınızı belirtir.

PANSİYON
Rüyada pansiyon, bir yolculuğa çıkılacağını ifade eder.

PANSUMAN
Sağlığınızın düzeleceğine ve ilerde ciddi bir hastalığa yakalanmayacağınıza işaret eder.

PANTER
Panteri öldürdüğünüzü gördüyseniz, bu, büyük başarılara kazanacaksınız demektir. Rüyada panter görmek, güzel aşk yaşayacağına, ancak para krizi içine düşüleceğine yorumlanır. İş hayatında başarısızlığı belirtir.

PANTOLON
Rüyada eski ve yırtık pantolon giymek acı ve üzüntüye yorumlanır. Güzel ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.

PAPA
Rüyada papa ile konuşmak, sonu kuşkulu bir işe atılmaya işarettir. Papa ile ayinde bulunmak yakınlarından birinin ölümüne yorumlanır. Kendisini papa olarak görmek büyük bir felakete yorumlanır.

PAPAĞAN
Rüyada papağan görmek bir erkek,için güzel ve zeki bir kızla aşk yaşamak anlamındadır.

PAPATYA
Papatya toplayan genç kız veya erkek birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek güzel umut ve hayallerdir.Rüyada papatya iyi niyetli, yardım seven, herkesi güzel tutan bir ahbap, iyi arkadaş olarak yorumlanır.

PAPAZ
Rüyada papaz görmek günah işleneceğine yorumlanır.

PARA
Rüyada para almak :vermek veya tomarla para görmek, iyi şans ve zenginliğe yorumlanır. Para bulmak, şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur. Para saymaksa, beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır. Gümüş para güzel haber, mutluluk demektir. Bakır para güzel, uğurlu bir iştir. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı söz olarak yorumlanır.

PARFÜM
Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir.

PARK
Rüyada parkta dolaşmak çok eğlenceli bir tatile yorumlanır. Park kapılarının üzerine kapanıp içeride kalması, bir arkadaşı için çok üzüleceğine ve onun için ağlayacağına yorumlanır. parka girememek önemli bir fırsatı kaçıracağını haber verir.

PARMAK
Rüyada parmak görenin, oğlu olacağına; parmağın yanması ise, günah ve suç işleyeceğine yorumlanır.

PARMAKLIK
Rüyada parmaklık görmek, kuvvet ve malının artacağına işarettir. Parmaklığın arasından geçmek etrafındakilerle iyi geçineceğine yorumlanır.

PAS
Tembel bir insan olduğunuzu belirtir. Artık çalışmanız gerekir demektir.

PASAPORT
Rüyada pasaport almaya çalışmak, işlerinizde bazı sıkıntıların olacağına yorumlanır.

PASTA
Pastayı kesen ve dağıtan kimse çevresindekilere yardımda bulunur, kendi malından onlara da pay verir.Rüyada pasta veya kurabiye yemek, herkes için geçici ziyaret ve bir takım eğlenceleri bildirir. Pasta almak, kendisinin birçok yeni arkadaşı olacağını işaret eder. Pasta yapılıyor veya pişiriliyor, geleceğini kendisinin hazırlamasını ve kurmasını işaret eder. Taze ve renkli pasta mutluluk verecek, güzel, iyi kısmettir. Pasta yiyen insan bolluğa sevinir.

PASTIRMA
Rüyada pastırma, sucuk ve salam gibi şeyleri yemek, hiç de iyi bir şekilde yorumlanmaz. İşlerde zorluğa ve bu nedenle işlerin ertelenmesine yorumlanır. Fakat rüyada bu şeyleri satın almak veya satmak, kısmet ve nimete yorumlanır. Bunlar para ve iş konusunda iyi haberler haber verir.

PAŞA
Paşa görmek, ün, itibar ve itibar işareti olarak yorumlanır.

PATİKA
Hayatınız boyunca para sıkıntısı çekeceksiniz demektir. Sürekli sorunlarla uğraşacaksınız.

PATATES
Patates ekmek, yeni ve çok para getirecek bir işe başlamaya yorumlanır.Rüyada patates görmek mal, şöhret, mutluluk ve refaha yorumlanır. Patates soymak, kısmete ve arzu edilen isteğe işaret eder.

PATLAMAK
Başka insanların davranışları sizi çok üzecek demektir. Patlamada İnsanların yaralandığını görürseniz bu, yapmadığınız bir şey için suçlanacağınız anlamına gelir.

PATLICAN
Çevrenizde isminizin sarsılmasına yorumlanır. Patlıcan kızartması acı bir habere almaya yorumlanır.

PATRON
Rüyada patronu görmek, çok çalışkan ve enerjik bir insan olduğunuza yorumlanır. Bu rüya, iş değiştireceğinizi de işaret eder.

PAVYON
Vaktinizi boş insanlarla, hiçbir şey yapmadan geçiriyorsunuz demektir. Davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz demektir.

PAZAR
Rüyada pazarda olmak, insanlarla ilişkileriniz gelişecek ve bu durum işlerinizin de iyi gitmesine neden olacak demektir.

PEÇETE
Rüyada peçete gören kişinin ruhu temizdir demektir.

PEHLİVAN
Rüyada pehlivan görmek, akıllıca olmayan bir girişimde bulunacağınız anlamına gelir.

PEKMEZ
Rüyada pekmez görmek durumun iyileşeceğini belirtir. Pekmez yemek, bol miktarda para kazanacağınıza işaret eder.

PEMBE
Rüyada pembe renk görmek, boş hayallerin peşinde olduğunuzu belirtir

PENCERE
Rüyada pencere görmek üzüntülerden ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.; eğer asta ise derman bulacağına işaret eder.;Bekar için ise evleneceğine yorumlanır.

PENÇE
Rüyada pençe görmek, kuvvete, geçim rahatlığına yorumlanır.

PERDE
Rüyada perde görmek İstenmeyen bir misafir, canınızın aşırı derecede sıkılmasına yorumlanır.

PERİ
Kişi rüyada perileri görür veya onlarla konuşursa, hiç ummadığı ve çok büyük bir paranın geleceğini işaret eder. Rüyada güzel bir peri görmek murada ereceğini haber verir. Perinin bir insanı okşaması mutluluktur. Işıklar içindeki peri mutluluk verecek haberi belirtir.

PERUK
Çok iyi niyetli, başkalarına önem veren, demokratik bir insan olduğunuza, bu huylarınız nedeniyle çevrenizdeki insanların saygısını kazandığınıza işaret eder.

PERVANE
Pervane gören kişi sabırsız şeklinde yorumlanır.

PEŞTAMAL
Rüyada peştamal görmek, bir arkadaşınızla kavga edeceğinize işaret eder. Peştamal kullanmak, erkek için de, kadın için de evlenmeye işarettir.

PEYGAMBER ÇİÇEĞİ
Rüyada peygamber çiçeği görmek, her istediği gerçekleşir demektir.

PEYNİR
Rüyada peynir yemek, iş yaşamında kandırılmaya yorumlanır. Peynir görmek veya almak, erkekler için ticarette büyük para kazancına işaret eder. Bekarlar için evliliğe, evli ve çocuklu bir kadın için miras kalacağına yorumlanır.

PINAR
Rüyada pınar görmek, itibar sahibi bir kişi ile iyi arkadaşlık edeceğinize yorumlanır. Suyu acı bir pınar görmek, şayet dikkat edilmezse sağlığınızın bozulacağına yorumlanır.

PIRASA
Rüyada pırasa görmek, bir sakattan gelecek iyilik demektir.; kendisinin pırasa yediğini görmesi, kimsenin haram malı yiyeceğine yorumlanır.

PIRLANTA
İşinizde göstereceğiniz başarı:ve yetenekleriniz sayesinde işinizde yükseleceksiniz demektir.

PİDE
Rüyada pide görmek, güzel bir iş ve para işareti olarak kabul edilir.

PİJAMA
Rüyada pijama görmek kötü bir haber olarak yorumlanır.

PİL
Bir insana aşık olacaksınız, ancak bu ilişki size mutluluk getirmeyecek demektir.

PİLAV
Rüyada pilav görmek, o ana kadar anlaşılamamış bir çok güç ve karışık sorunun çözüme ulaşacağına yorumlanır.

PİLİÇ
Rüyada piliç görmek çok kötü ve sizi zora sokabilecek bir haber alacağınıza yorumlanır.

PIPO
Rüyada pipo görmek, çok bilmişlik ve ukalalık işareti demektir.

PİRE
Birisinin pire ve bit görmesi, o kimsenin güvenilmez birisi olduğuna yorumlanır.

PİRİNÇ
Rüyada pirinç gören kişi zengin olur demektir. Başarının ve güzel arkadaşlıkların haberidir. Pilav yediğinizi gördüyseniz, bu zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.

PİSLİK
Haram yollardan para kazanacağınıza yorumlanır. Pislikle oynadığını görmek, vaktinizi yararsız işlerle geçiriyorsunuz demektir.

PİYANGO
Piyango rüyalarına dikkat etmek gerekir. Çünkü bunlar olduğu gibi de çıkabilir. İkramiye çıktığını görmek birine gerçekten de çıkabilir. Ayrıca piyango görmek, bilinmeyen ilginç ve güzel bir olay olarak da yorumlanır.Piyangodan para kazandığını görmek, hiç umulmadık yerden çok miktarda bir paraya yorumlanır. Eğer kazanılmazsa, iş yaşamında fırsat yakalanacağına yorumlanır.

PİYANO
Yakında güzel bir olaylar gerçekleşecek demektir. Piyano çalmak, beğendiğiniz bir insanın kalbini kazanacaksınız demektir.

PLAJ
Rüyada plaj görmek cinsel hayatın dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Rüyada kumlu bir plaj bolluk demektir.

PLAK
Rüyada plak görmek kişi, gelecek günlerde eğlenceli zamanlar geçirecek demektir. Rüyada plak, yakında alacağınız haberdir anlamındadır.

POKER
Paranızı çok hesapsız harcamanızın sonucunda sıkıntıya düşeceksiniz demektir.

POLİS
Rüyada polis rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.

PORTAKAL
Rüyada portakal görmek, çok güzel haber alınacağına ve aşk hayatında başarılı olacağına yorumlanır. İri bir portakal değerli bir eşya demektir. Portakal aldığını, gören kişi değerli eşya sahibi olacak demektir.. Rüyada portakallarla dolu bir ağaç ev alacak demektir.

POST
Rüyada post görmek, manevi bakımdan huzura erişileceğinin işareti demektir.

POSTACI
Rüyasında postacıdan mektup alan kişiyle birisi dalga geçiyor demektir. Posta kutusundan veya elden mektup almak , yakında çok önemli bir haber geleceğine yorumlanır.

PRENS
Aşık olduğunuz kimseyle evleneceğinize işaret eder. Bu evlilik uzun süreli ve mutlu olacaktır.

PUL
Uzun zamandır görüşemediğiniz bir yakınınızdan haber alacaksınız demektir.

PURO
İkiyüzlü bir insan olduğunuza işaret eder.

PUSULA
Etrafınızdaki tecrübeli insanların tavsiyelerine uymanız gerektiğine işaret eder.

PUT
Put yüzü güzel ancak kişiliği kötü ve insafsız bir adama yorumlanır. Rüyada altın bir puta tapılıyorsa, Allah'a ibadet edeceğine yorumlanır. Rüyasında putları kırdığını gören kimse yüksek bir makama çıkacak erişip düşmanlarını alt edecek demektir.

.

Hiç yorum yok: