1 Eylül 2007 Cumartesi

t harfi

TABAK
Rüyada tabak görmek iyi, güzel olaylar olacağına yorumlanır. Rüyada temiz, sağlam ve boş tabak alan kişi çok para kazanacağı yeni bir işe atılır anlamındadır. Bir tabağa yiyecek koymak o kimsenin zengin olacağına işaret eder.

TABANCA
Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı ve birine işarettir. Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.

TABELA
Rüyada tabela görmek, özel yaşamınızda yaptığınız hatalı davranışlar nedeniyle işlerinizde de başarısız olacağınıza yorumlanır.

TABLO
Rüyasında tablo gören kişinin , uzun süredir planladığı işleri kısa süre sonra gerçekleşeceğine yorumlanır.

TABUR
Rüyada askeri bir tabur görmek, yakında şansınızın çok iyi olacağına ve başarılı işler yapacağınıza yorumlanır.

TABURE
Rüyasında tabure gören kişinin, sıcak ve deniz kenarında bir yerde güzel bir tatil yapacağına ve rahatlayacağına işaret eder.

TABUT
Rüyada tabut görmek, zorlukların üstesinden gelmeye ve kazanca yorumlanır. Tabutu açık görmek, daha dikkatli olmazsanız birçok zorlukla karşı karşıya kalacaksınız demektir. Bazen kötü anlam içeren bir rüyadır.

TACİR
Rüyasında tacirden bir şey alan kimse, güvendiği bir insan tarafından aldatılacak demektir.

TAÇ
Başına güzel bir taç taktığını gören bekar kadın çok güzel bir evlilik yapar. Tacın baştan çıkarılması yada düşmesi, ayrılık ve başarısızlıktır.Rüyada taç giymek, çok kısa bir süre sonra büyük bir isteğinizi gerçekleştireceksiniz demektir.; Başkasını taç giyerken seyretmek , düşmanlarının karşısında yüksek bir seviyeye yükseleceğine yorumlanır. Rüyada taç evlilik, işte başarılı olmak, kısmet olarak kabul edilir.

TAHT
Rüyada taht görmek, çok yüksek makamlara yükseleceğinize yorumlanır. Tahtta oturduğunu görmek çevrenizdeki insanların saygısını kazanacağınıza işaret eder. Başkasının tahtta oturduğunu görmek, başka insanların size yardım etmesiyle başarı kazanacaksınız anlamındadır.

TAHTA KURUSU
Rüyada tahta kurusu görmek, çevrenizdeki size zararı dokunacak insanlarla çevrili olduğuna yorumlanır.

TAKA
Rüyada taka görmek, muradınıza ereceğinize yorumlanır.

TAKKE
Rüyada takke, daha önce yaptığınız, utanç verici bir olay ortaya çıkacak demektir. Takke almak, hayatınızda bazı değişiklikler yapacaksınız demektir. Eski bir takke görmek hayal kırıklığına uğrayacağınızı haber verir.

TAKSİ
Bir arkadaşınız, size büyük bir sırrını emanet edecek. Eğer rüyada taksi şoförlüğü yapıyorsanız, bir işe girecek fakat pek kar elde edemeyeceksiniz.

TAKUNYA
Rüyada takunya görmek, işlerinizin yavaş yavaş ilerlediğine yorumlanır.

TAKVİM
Rüyada takvim görmek, çok büyük miktarda para kazanmaya yorumlanır. Rüyada doğum tarihini düşünmek, hiç beklemediği anda çok büyük bir miras kalacağına yorumlanır.

TAMBUR
Rüyada tambur görmek, boş inançlarınız olduğuna yorumlanır. Tambur çaldığını görmek sıkıntılarınızın her geçen gün büyüdüğüne işaret eder.

TANDIR
Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar. Tandır görmek misafir

TANRIÇA
Yunan tanrı veya tanrıçalarını görmek, hayal aleminde yaşadığınızı, artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini belirtir. ağılayacağınıza işaret eder.

TARAK
Rüyada yeni bir tarak görmek yola çıkılacağının işaretidir. Eski bir tarak uzaklardan bir haber alır. Başına süslü tarakla taradığını görmek bekarlar için güzel bir evliliğe yorumlanır.

TARÇIN
Rüyada tarçın görmek, kötü haber alınacağına yorumlanır.

TARHANA
Rüyada tarhana çorbası içmek, o kimsenin sıkıntı ve zorluklarla karşılaşacağına yorumlanır.

TARLA
Rüyada tarla görmek çok bol para kazandıracak, karlı işlere girileceğinin işaretidir. Rüyada tarla ekmek emeklerinin karşılığını alacak demektir.

TAS
Rüyada görmek, çok güzel bir kadınla aşk yaşanacağına yorumlanır.

TAŞ
Rüyada taş görmek, düğün ya da nişan yapılacağına işaret eder.

TATİL
Rüyada tatil görmek, işlerinizin yoğunluğu nedeniyle çok yorgun olduğunuzu, dinlenmeniz gerektiğini bildirir.

TAVA, TENCERE
Tava veya tencere görmek ölüme işarettir.

TAVLA OYUNU
Rüyada tavla oynamak; manevi huzura kavuşacağınıza yorumlanır.

TAVŞAN
Rüyada hızlı koşan bir tavşan görmek, gizlenmesi lazım olan bir sırra yorumlanır. Tavşan avlamak, endişe ve şüphe içinde bir zamanın yaşayacağınıza işarettir. Rüyada yavşan satmak, satın almak veya yemek sağlık durumunun hafif bir hastalıkla yorumlanır.

TAVUK
Bir süre canınız sıkılacak, bu sıkıntıların sonunda mutluluğa ve huzura ereceksiniz ve rahata kavuşacaksınız demektir. Rüyada tavuk, aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu günler geçireceğinize yorumlanır. Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.

TAVUS KUŞU
Zengin ve güzel bir kadınla tanışacağınıza işaret eder.

TAZI
Rüyada tazı görmek, işlerinizde basamakları hızlı bir şekilde çıkacağınıza ve başarı kazanacağınıza yorumlanır.

TEBEŞİR
Rüyada tebeşir görmek, son zamanlarda sağlığınızı çok ihmal ettiğinizi bildirir. Tebeşirle yazı yazdığını görmek, başarı kazanacağınızın işaretidir. Elinde tebeşir tutmak , özel yaşamınızda dertler yaşayacaksınız demektir.

TECAVUZ
Rüyada tecavüze uğramak , aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız kötü günler geçireceksiniz demektir.

TEKERLEK
Rüya sahibinin yaptığı ve yapacağı bütün işlerinin iyiye doğru dönmesiyle yorumlanır.

TELEFON
Rüyada görmek; çok güzel bir haber almaya, size birinden miras kalacağına ya da yüksek bir makama yükselmeye yorumlanır.

TELESKOP
Rüyada teleskopla ay ve yıldızlara bakmak; yüksek bir makama yükselmeye ve yüksek makamdaki insanlarla güzel sohbete yorumlanır.

TELGRAF
Rüyada telgraf almak, uzaktan gelecek iyi haberlere yorumlanır.

TENEKE
Rüyada teneke görmek, helal olmayan yollarla para kazanmaya yorumlanır.

TEPE
Rüyada dik bir tepeye çıkmak; çok zor bir işi üzerine alıp başarıla sonuçlandıracaktır. Eğer tepeye arkadaşlarıyla tırmanıyorsa; istemeyerek bir işi veya borcu üslenecek ve sorumluluk alır demektir.

TERAZİ
Rüyada terazi görmek, önemli bir konuda karar vermesi gerektiğini işaret eder. Teraziyle bir şey tarttığını görmek kendisiyle ilgili önemli bir karar verecek demektir.

TEREYAĞ
Rüyada tereyağlı bir ekmek yemek, iyi şans demektir. Rüyada tereyağı almak veya satmak genç yaştaki erkek için; işlerinde başarı kazanmaya işarettir. Genç bir kız için bu rüya; hiç istemediği bir işte çok zorlanacağına işaret eder. Orta yaşlı kadınlar; için dikkatli olması gerektiğine yorumlanır.

TERLİK
Rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınıza yorumlanır. bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir.

TERZİ
Rüyada terzi görmek, adil birisiyle tanışılacağına yorumlanır.

TESBİH
Rüyada tespih görülmek çok güzel haberler alınacağına işarettir. Tespihin kopması veya tanelerinin dağılması üzüntü verecek haberler alınacağına yorumlanır.

TESTERE
Eelinizi attığınız tüm işlerde başarıya ulaşacağınızı belirtir. Testere ile bir şey kesmek, düşmanlarınızı yeneceğinize işarettir.

TEYZE
Rüyada teyzesini gören kişi çok güzel bir rüya görmüştür. Bu rüya beklenmedik bir kişiden size miras olarak çok büyük miktarda para kalacak demektir.

TESTİ
Rüyada testi doldurduğunu görmek, işlerin çok iyi olacağına ve servet sahibi olunacağına işarettir.

TIRNAK
Rüyada tırnak kesmek kötü bir olaya işarettir. Güzel tırnaklar başarı kazanacağınız işlere gireceğinizi bildirir. Bakımsız tırnaklar, dert ve hastalığa yorumlanır.

TIRTIL
Rüyada tırtıl gören kimsenin etrafına dikkat etmesi gerektiğini, bu insanların güvenilmez kimseler olduğunu bildirir.

TİLKİ
Rüyada tilki görmek etrafınızda kötülük yapabilecek insanların olduğuna yorumlanır. Tilki kürkü giymek düşmanlarınızı alt edeceğinizi belirtir. Tilki sütü içtiğini görmek hastalıklarınızın iyileşeceğini bildirir.

TİMSAH
Timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanlara sahip olduğuna işarettir. Eğer timsah sizi ısırdıysa, yaşamınız tehlike içindedir demektir. Timsahı öldürmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır. Gizli düşmanlarınız var demektir. Bu insanlara ve sağlık durumunuza dikkat edin.

TİYATRO
Rüyada sahnede ya da tiyatro oyununda oynamak genç bir erkek için çok istediği bir şeyi elde edeceğine işarettir. Orta yaşlı birisi için ise yakında birisiyle arkadaşlık edeceğine yorumlanır. Genç bir kadın için bu rüya hayatında önemli ve mutluluk getirecek değişikliğe gideceği demektir. Daha yaşlı ise; sevdiği bir arkadaşının ihanetine yorumlanır.

TOPAL
Rüyada kendisini topal görürse bu pek hayra sayılmaz. Bu rüya arkadaşlarının desteği ile bütün zorlukların üstesinden geleceğine işarettir.güçlükleri önleyeceğine yorumlanır.

TOPLU İĞNE
Bu rüya kötü bir olaya yorumlanır. Rüyada kendini toplu iğneler içinde kendisini görmek, aslında pek önemli olmayan olaylara yorumlanır.

TOREN
Rüyada bir törene katılmak görmek, sevgilinize ve eşinize güvenmeniz gerektiğine onun size olan sevgi ve saygısından emin olmanız gerektiğine işaret eder.

TOPUZ
Topuz görmek, üst makamlarda bulunan, güçlü bir kimseden her zaman yardım göreceğinizi bildirir.

TOZ
Rüyada eşyaların toz içinde olduğunun görülmesi para kazanacağınıza yorumlanır. Elbiselerinin tozlarını silkelemesi o kimsenin sıkıntılarını attığına ve ömürlü olacağına yorumlanır.

TRAMPET
Rüyada trampet sesi duymak, kısa zaman sonra birçok güzel olayın gerçekleşeceğini bildirir.

TREN
Rüyada tren görmek; iş yaşamınızda yükselme fırsatının ortaya çıkacağına işarettir. Trende birisini görmek; arkadaşlarının yardımı ile işlerinde başarı kazanacağına yorumlanır. Bilmediği bir yere tren yolculuğu yapmak çok yarar sağlayacak bir davete yorumlanır.

TURŞU
Rüyada turşu insanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağı, hayal kırıklığı yaşayacağını işaret eder. Rüyada turşu kurmak, haram para kazanacağına işaret eder. Turşuyu kaba koyan kişi mutlu olamayacağı bir evlilik yapacak demektir.

TUZ
Rüyada tuz gören kişi yaşamında bazı değişiklikler yapmak istiyor; ancak çevresindekiler buna izin vermiyor demektir. Rüyada tuz görmek etrafınızda iki yüzlü insanların olduğunu da bildirir.

TÜFEK
Rüyada tüfek kullanmak, akrabanız ya da iyi arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar yaşayacağınıza ve kötü haberler alacağınıza yorumlanır.

TÜLBENT
Rüyada herhangi bir tülbent, şeref ve itibara yorumlanır.

TÜNEL
Tünel içinden trenle geçmek, sıkıntılı geçen günlerin sona ereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına yorumlanır.

TÜY
Rüyada eline tüy almak, genç bir erkek için; çok istediği bir şeyin elde edileceğine işarettir. Kadınlar için; tüy yeni bir aşk yaşanacağına işaret eder. Rüyada tüy görmek dert ve üzüntüleri üzerinizden atacaksınız demektir. Tavuk tüyü, gereksiz ve size yarar sağlamayacak işlerle uğraştığınızı bildirir. Siyah tüy, aşk yaşamınızda hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır.

Hiç yorum yok: