1 Eylül 2007 Cumartesi

ş harfi

ŞADIRVAN
Rüyasında şadırvan gören kimse mutlu, huzurlu bir yaşam sürecek, uzun ömürlü olacak demektir.

ŞAFAK
Rüyada şafak söktüğünü görmek refaha, rahatlığa ve mutlu bir yaşama yorumlanır.

ŞAH
Başarılı olması çok zor olan bir işi üstünüze alacak, başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir.

ŞAHIN
Rüyada şahin gören kişinin çok dikkatli olması gerekir Aksi taktirde, bazı insanların size kötülük yapacak demektir. Ölü bir şahin görmek, veya bir şahin öldürmek, karşınıza çıkan sorunları aşıp düşmanlınızı alt edeceğinize işarettir.

ŞAİR
Asıl yapmanız gereken işleri yapmayacağınızı, sorumluluklarınızı yerine getirmeyeceğinizi işaret eder.

ŞAL
Rüyada şal görmek, çok yakında arsa ya da bir tarla alacağınıza yorumlanır. Rüyada omzuna şal aldığını görmek bekar bir kadın için yakın bir zamanda evleneceğine işarettir.Evliliğin nasıl olacağını da şalın rengi belirler.

ŞALGAM
Rüyada şalgam görmek, tüm sıkıntıları içinize attığınıza, çevrenizdeki insanlardan yardım istemelisiniz demektir.

ŞALVAR
Rüyada şalvar, giymek için evlenmek ve ile güzel bir aile hayatı demektir. Zengin olmaya ve makamında yükselmeye yorumlanır.

ŞAM FISTIĞI
Rüyasında Şam fıstığı yiyen kişi , boş, gereksiz, yarar sağlamayan işlerle vakit geçiriyor demektir.

ŞAMDAN
Süslü bir şamdan başarı simgesidir. Şamdanda mum yanması dertlerin geride kaldığını haber verir. Üstü değerli taşlarla kaplı bir şamdan büyük bir paranın neden olacağı mutluluktur.

ŞAMPANYA
Rüyada şampanya içmek çok hırslı olduğunu, artık hırsını dizginlemesi gerektiğini işaret eder. Kristal kadehteki şampanya, evlilik veya gönül işidir.

ŞAMPUAN
Saçlarınızı şampuanladığınızı görmek; bazı dert ve sıkıntılardan çok kısa bir süre sonra sıyrılacağınız anlamına gelir. Bol miktarda köpük görmek, hayal dünyasında yaşadığınızı; artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini bildirir.

ŞAPKA
Rüyada şapka satın almak, birisinin yardımı ile işlerinin kolaylaşacağına ve başarıya ulaşacağına, bundan dolayı da kazancının artacağına yorumlanır Yeni bir şapka, taşınacağınızın veya işinizi değiştireceğinizin haberidir. Yaşamınızdaki bazı değişiklikler, sizin karlı çıkmanıza sebep olacak. Şapka kaybetmek, işyerinde sıkıntılar yaşayacağınız anlamına gelir.

ŞARAP
Rüyada arkadaşlarıyla beraber içki içmek, güzel vakit geçirmek, çok para kazandıracak bir iş değişikliğine yorumlanır. Yalnız şarap içtiğini görmek, çok sinirlenip üzüleceği bir haber geleceğine yorumlanır. Hediye olarak şarap almak veya hediye etmek, az bir paraya ve iyi şansa işarettir. Arap satın almaksa, çok önemli bir tartışmaya yorumlanır.

ŞARKI
Rüyada şarkı söylemek surette görülürse görülsün kötü haber, göz yaşı ve acı işaretidir.

ŞAŞI
Rüyada şaşı birisini görmek, işlerinizin ve sağlığınızın çok güzel olacağına yorumlanır.

ŞEFTALI
Rüyada olgun şeftali aldığını görmek para kazanmak ve gayri menkul almak demektir. Bekar bir erkek için bu rüya, zengin ve iyi huylu biriyle evlenmek demektir. Şeftalileri ağaçta görmek ise ünlü ve varlıklı bir aileden birisiyle evlenmek anlamındadır. Evliler için rüyada şeftali görmek ev içinde güzel geçim, huzur ve mutluluk işaretidir.

ŞEHİT
Rüyada şehit olmak ya da görmek çevrenizde saygı görecek makamlara yükseleceksiniz demektir.

ŞEHRİYE
Rüyada şehriye çorbası içmek, daha önce hiç tanışmadığınız birinden hem para yardımı göreceksiniz hem de çok önemli tavsiyeler alacaksınız demektir.

ŞEHZADE
Rüyada şehzade görmek, gelecekte çok başarılı olacağınıza yorumlanır.

ŞEKER
Rüyada şeker görülmesi, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka yorumlanır.Rüyada şeker almak, yemek, eğlenceli bir yaşam, zengin olmak anlamındadır. Çuvallarla dolu toz veya kesme şeker görmek çok fazla para kazanmak anlamındadır. Birine kutuyla şeker ikram etmek bağışta bulunacağınıza yorumlanır.

ŞEKER KAMIŞI
Rüyada şeker kamışı, şeker pancarı görmek, mutluluk sağlayacak, sevindirici bir haber alacağınıza ve bir iyi arkadaşınızın çok ciddi sağlık problemleri yaşayacağına ve önünüze bol miktarda para kazandıracak iş fırsatları geçeceğine yorumlanır.

ŞELALE
Rüyada şelaleye bakmak, kişinin geleceğin etkileyecek, bir tesadüfün yaşanacağına yorumlanır.

ŞEMSİYE
Rüyada yağmur yağarken şemsiye ile yürümek, rüyayı gören kişinin çok zor bir duruma düşmesiyle ona büyük destek sağlayacak iyi bir arkadaşı olduğuna yorumlanır. Rüyada kapalı bir şemsiye güzel bir iş, açık şemsiye büyük güven duymak demektir. Büyük bir plaj veya bahçe şemsiyesinin altında oturduğunu görmek, her türlü dert, tasadan uzak olmak demektir.

ŞERBET
Rüyada şerbet içtiğini görmek malınızın ve de paranızın sağlayacağı imkanlarla ömrünüzün sonuna kadar rahat içinde yaşayacağınızı belirtir. Şerbet dağıttığını görmek ise insanları mutlu edecek davranışlar içine gireceksiniz demektir. Loğusa şerbeti içmek de çocuk sahibi olunacağına yorumlanır.

ŞEYTAN
Rüyada şeytan görmek amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.

ŞİİR
Rüyada şiir okumak, yakında bir teklif üzerine yalan yere şahitlik yapacağına yorumlanır Rüyada şiir kitabı alan sevgilisinden haber alır. Şiir okuduğunu görmek duygu ve düşüncelerini açıklayarak istediği kimseyi etkileyecektir.

ŞİLTE
Hayatınızda yeni ve köklü değişiklikler olacak demektir. Şilte almak, yeni bir evliliğe yorumlanır.

ŞİMŞEK
Rüyada gökte şimşek ve yıldırım görmek zorluklarla mücadele edeceğinizi belirtir. Başına veya evine yıldırım düştüğünü görmek, o kimsenin başına bir çok sıkıntı geleceğine yorumlanır. Yine aynı zamanda yağmur yağıyorsa, büyük bir bolluğa yorumlanır.Rüyada şimşek çakması, çok sevineceğiniz bir haber almak demektir. Şimşek çakarken hava aydınlanıyorsa rüyayı görenin geleceği çok iyi olacak demektir.

ŞİRKET
Kötü giden işleriniz, dostlarınızın yardımı ve desteği ile düzelecek demektir.

ŞİŞ
Demir şiş görmek, işleriniz çok iyi olacak, kazandığınız parayla iyice güçleneceksiniz demektir. Birisine şiş batırmak, iki yüzlü insanlarla arkadaşlık edeceğinize işaret eder. Bir yerinizde şişlik olduğunu görmek, sağlık durumunuzun bozulacağına yorumlanır.

ŞİŞE
Rüyada şişe görmek mutluluk ve itibar kazanmak anlamındadır. Eğer şişe kırılmışsa üzüntü ve acı habere yorumlanır. Şişenin kırıldığını görmek eşinizin ya da tanıdığınızın ölümüne işarettir.

ŞİŞMANLAMAK
Aşırı şişmanladığını görmek, yaşamınızda bazı güzel değişimler yapacağınıza yorumlanır. Şişman insanlar görmek, zenginliğe yorumlanır.

ŞÖHRET
Kendini şöhretli bir kimse olarak görmek, davranışlarınızda dikkatli olmalısınız, aksi halde hem siz hem de çevrenizdeki insanlar çok üzülecek demektir.

ŞÖMİNE
Can derdi demektir. Kötü bir olay, moralinizi bozacak, sizi çok üzecek demektir. Eğer şöminede ateş yanıyorsa, bu şansınızın iyi olacağına açılacağına ve işlerinizin yoluna gireceğine yorumlanır.

Hiç yorum yok: