1 Eylül 2007 Cumartesi

s harf

SAAT
Rüyada saat görmek, kötü haberler almaya işaret eder.; Saati ayarlamak yaşamın gidişinin düzene girmesinin gerektiğine yorumlanır. Saatin sesini duymak bir çağrıya yorumlanır. Rüyada masa veya duvar saatinin çalışması bir, aile yaşamının iyi olacağına işaret eder. Kol saati veya cep saati özel işlerinizin karışık olduğuna yorulur. Saatin durması yada doğru çalışmaması, bir takım problemler çıkacağına yorumlanır.

SABAH
Rüyada insanın sabah olduğunu görmesi, adaklarını, verdiği sözleri yerine getirmesi gerektiğine yorumlanır.

SABAN
Rüyada saban görmek, zenginlik ve refah olarak yorumlanır..

SABUN
Rüyada sabun görmek, genç erkekler için ele para geçmesi ve işlerinde başarılı olacağına yorumlanır. Sabun kalıbını görmek, sıkıntılı ve üzüntülü kimseye yardımda bulunacağına işarettir. Sabunla bir şey yıkamak derttir. Sabunla elbise yıkadığını görmek dertlerinden kurtulmasına yorumlanır. Kalıpla sabun aldığını gören kişi kötü haber alır. Birine sabun veren bir yakınına kırılır.

SAÇ
İnsanın rüyada saçını görmesi uzun olmasına ya servet sahibi olmasına yorumlanır. Rüyada saçının dökülmesi bir yakınınızın sizi sırtınızdan vuracağını belirtir. Saç kesmek veya kestirmek kötü haber almak demektir ve dikkatli olunması gerektiğini bildirir. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatında tatsız olaylar yaşar demektir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya yorumlanır.Saçın dökülmesi para derdidir. Saçların birden gürleşmesi zenginliktir.Saç taramak, değerli arkadaşlık kuracağına işarettir.; Saç örmek, zengin ise daha da zengin olmaya ve işini büyütmeye yorumlanır. Saçlarını kestiren kadın özel yaşamında değişikliğe gider.

SAÇAK
Rüyada saçak görmek, güçlü birisinin koruması altında olmak demektir.

SAFİR
Kötü giden işleriniz düzelecek, huzura ve rahata ereceksiniz demektir.

SAFRA
Üstlendiğiniz sorumluluklardan kurtulacaksınız demektir.

SAĞIR
Rüyada sağır olduğunuzun görülmesi kötü şeylere yorulur.

SAĞMAK
Rüyada bir hayvanı sağmak, yeni işlere atılacağınıza ve başarılı olacağınıza işaret eder.

SAKAL
Rüyada sakal görmek, çevrenizdekilerin saygısını kazanacak işler yapacaksınız demektir.Sakalınızı kestiğinizi görmek, tüm sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir.

SAKATLIK
Rüyada sakatlandığını gören insan bazı konularda çözüm yolu bulamayacak demektir.

SAKIZ
Rüyada sakız görmek çok zor ve bin bir uğraşla kazanılacak bir paraya yorumlanır. Sakız çiğnemek bir dedikoduya işarettir. Sakızın üstüne yapışması iyi değildir; bir insanın huzurunuzu kaçıracağını işaret eder. Sakızı ateşe atmak, bir mal yüzünden başınızın belaya gireceğine yorumlanır. Sakız görmek gereksiz laflar etmek ve dedikodu yapmak anlamındadır. Sakız bulmak veya almak, kötü bir haber alacağınıza yorumlanır.

SAKSAFON
Rüyada saksofon görmek, eğlenceli aşk saatleri geçireceğinizin haberidir.

SAKSAĞAN
Rüyada saksağan görmek, çok korkunç ve tehlikeli bir haber almak demektir.

SAKAT
Bazı hastalıklara yakalanacaksınız demektir. SAKSI: Rüyada saksı görmek, genç güzel bir kızla evlilik , eğer evli ise bol para kazanmak demektir.

SAL
Eğer bir erkek rüyada kendisini sal üzerinde, akıntıya kapılmış görürse, yaşamında ilk başta kötü fakat sonucu çok iyi bir değişiklik olacağına yorumlanır. Aynı rüyayı bir kadın görürse, hiç beklemediği ummadığı bir zamanda aşkta başarı kazanacağına yorumlanır.

SALATALIK
Rüyada salatalık görmek, eşinin çocuk doğuracağına yorumlanır.

SALÇA
Rüyada salça dertlerin azalacağına, işlerinizin iyiye gideceğine yorumlanır. Bir yemeğin üzerine dökülmüş salça, hileli bir durumu,kötülüğü gizlemek demektir.

SALEP
Salep görmek çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz, onların saygısını kazanacaksınız demektir. Salep içmek, sağlık durumunuzun çok iyi olduğuna işarettir.

SALYA
Çok iyi, yardımsever bir insanla tanışacak dost olacaksınız demektir.

SALINCAK
Rüyada salıncak görülmesi, önemli bir konu üzerinde son kararı vermeniz gerektiğini belirtir. Rüyada salıncağa binmek gönül eğlendirici kısa sürecek ilişkilere girecek anlamındadır. Salıncakta sallanmak evli veya bekar için çok önemli bir döneme girildiğini belirtir.

SALYANGOZ
Rüyada salyangoz görmek, işlerinizde yavaş yavaş başarıya ulaşacağınızı işaret eder. Aşkınıza karşılık bulacaksınız , elinize çok fazla para geçecek ve mutlu olacaksınız demektir.

SAMAN
Saman ve samanlık bolluğun, refahın belirtisidir. Elinizi attığınız her işte başarılı olacak, para durumunuzu düzelteceksiniz demektir.Rüyada saman ya da samanlık gören kişi kolay para kazanacak demektir. Samanlığa ot ya da saman doldurmak, onun zengin olmaya yorumlanır.

SANCAK
Rüyada askeri bir sancak görmek, çok para kazanacağınız bir iş gezisine gideceğinizi işaret eder.

SANDAL
Rüyada genç bir erkeğin kendini sandalda görmesi, dostu sandığı bir kişi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok zor durumda kalacağına yorumlanır. Sandalla gezinmek, istediğiniz şeyleri elde edecek ve muradınıza ereceksiniz demektir. İleri yaşta birisi için bu rüya büyük para kaybı nedeniyle daha basit bir yaşama mecbur olacak anlamındadır. Genç bir kadın için, yeni ve güzel bir aşk yaşayacağına yorumlanır.

SANDALYE
Rüyada sandalye satın alan veya sandalyede oturan, işinde ilerler,başarılı olur demektir. Bekar bir kadın için, makam sahibi birisiyle evliliğe yorumlanır. Çalışan kadın için bu günkü durumundan daha başarılı olur üst makamlara çıkar demektir. Bir kimsenin hareketsiz sandalyede oturduğunu gördüyseniz, yakında bu kimsenin ölüm haberini alacaksınız demektir.

SANDIK
Sandık, nereden geldiği belli olmayan kısmettir. Rüyayı gören bekarsa, kısa zamanda evlenir. Rüyada türlü eşyayı sandığa yerleştiren kendine ev alacaktır.Rüyada içi dolu sandık görmek, zenginliğe işaret eder. Dolu bir sandık satmak veya başkasına vermek, gizli olayları ortaya çıkaracağına yorumlanır. başkalarına ait sandığını açmak, evlenemeyeceğinize yorumlanır. Boş sandık kıymetsiz şeylerle ilgilendiğinize, işaret eder. Kırık sandık, yakında gelecek güzel bir habere işarettir. Boyalı ve işlemeli sandık, çok güzel ve mutlu bir hayat yaşamaya işarettir. Demir sandık, yüksek makamlara yükselmeye işarettir. Tahta sandık, yakında bir evliliğe yorulur. Kapağı kapalı sandık, üzüntüye yorumlanır.

SANIK
Rüyasında sanık olduğunu gören kimse, düşünmeden yaptığı davranışlar nedeniyle başı dertten kurtulmayacak demektir.

SAPAN
Olaylara gösterdiğiniz ani nedeniyle etrafınızdaki insanları incitiyorsunuz demektir.

SARAY
Bir kimsenin kendini bir sarayda görmesi genç bir erkek için, işindeki gayretlerinden dolayı umulmadık bir ödüle yorumlanır.Orta yaşlı biri içinse yeni ve çok para kazanacağı bir işe başlamasına yorumlanır. Bir kadın için kendisinin çok zevk alacağı çok neşeli bir toplantıya yorumlanır.

SARDUNYA
Rüyada sardunya uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı misafir edeceğinize işaret eder.

SARI
Rüyada sarı renkte elbise giymek, hastalığa yorumlanır.

SARIK
Toplumun önde gelen insanlarla bir arada olunacağına, onların bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanacağınıza işaret eder.

SARHOŞ
İşlerinizin kötü gitmesi aileniz içinde huzursuzluğa neden olacak demektir.

SARMISAK
Rüyada sarmısak görmek dertli bir dönemden sonra, eliniz para geçecek ve maddi dertten kurtulacaksınız demektir. Kadınlar için bu rüya, yakında bir evlilik olduğunun habercisidir.

SARNIÇ
Elinizi çabuk tutmadığınız için önemli bir iş fırsatını kaçıracağınıza işaret eder.

SATIR
Rüyada satır görmek, üstüne aldığı işi başarıyla sonuçlandıracak diye yorumlanır.

SATRANÇ
Rüyada satranç oynamak, yolculuğa çıkmaya veya yarar getirmeyen işlerle uğraşmaya işaret eder. Ayıca iş hayatında ve sağlıkta da birtakım sıkıntılar yaşanacağına yorumlanır. Eğer oyunu kaybettiğinizi gördüyseniz, birçok dertle uğraşacaksınız demektir. Oyunu kazanmak ise, sorunların üstesinden gelineceğine yorumlanır.

SAVAŞ
Rüyada savaşı kazanmak, başarının haberidir.İnsanlarla bazı kavgalara tutuşacaksınız; fakat siz kazanacaksınız demektir.

SAYFA
Yaptığınız hataların farkına varacağınızı, pişmanlık duyacağınızı işaret eder. Sayfadan bir şey okuduğunu görmek, bol paraya kavuşacağınıza yorumlanır.

SAYI
Rüyada çift rakamlı sayı, iyiye, tek rakamlı sayılar ise kötüye yorumlanır. Büyük rakamlı sayılar ise para kazanmak demektir. SAZ: Rüyada saz çalındığının görülmesi, mutluluk verecek bir haber alınacağına ve rahatlayacağınıza yorumlanır.

SAZAN BALIĞI
Rüyada sazan balığı görmek iyi şeylere işaret eder. Mutluluk getirecek bir habere, bol paraya ve üne yorumlanır.

SAZLIK
Rüyada sazlık görmek, dert içine düşüleceğine ve bu dertten bir iyi arkadaşınızın yardımı sayesinde kurtulacağına yorumlanır.

SEBZE
Rüyada yeşil olan her sebze ve bununla ilgili bütün rüyalar, çok güzeldir. Rahat ve huzurlu bir hayatı haber verir. Domates uzaktan güzel haberler alınacağına yorumlanır.

SECCADE
İyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına işaret eder. Seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır.

SEDYE
Rüya da sedye görmek, sağlığınızın ciddi bir şekilde bozulacağına işaret eder. Sedyeden kalkmak da önemli bir hastalığınızın iyileşeceğine yorulur.

SEL
Rüyada sel görmek gören kişinin, düşmanlarının saldıracağına yorumlanır ve dikkatli olması gerektiği işaret edilir. Rüyada sel evlilik hayatında birtakım sıkıntılar yaşanacağını işaret eder. Bu rüya işinizden istifa edeceğiniz ya da sağlığınızın bozulacağı demektir.

SELVİ
Başınıza kötü bir olay geleceğine işaret eder. Selvi ağacı dikmek

SEMER
Rüyada semer görmek, genellikle evliliğe ve bir eş sahibi olmaya yorulur.

SENET
Rüyada senet veya evrak imzaladığını gören genç bir erkek için , ilerde çok üzüleceği ve pişman olacağı bir mektup yazacak demektir. Orta yaşlı birisi için ibu rüya iş hayatında güven duyulmayan bir çalışan olduğuna yorumlanır. Genç kız için, bu rüya ani bir evliliğe; evli olanlar içinse başka bir eve taşınmaya yorumlanır.

SEPET
Dolu bir sepet görmek veya taşımak, yakında büyük başarılar kazanacağınızı haber verir. Boş bir sepet, üzüntü ve sıkıntıların işaretidir.

SERAP
Rüyasında serap gören, kişinin gerçekleşmesi imkansız hayalleri var demektir.

SERÇE
Rüyada serçe görmek, yakında doğacak erkek çocuğuna yorumlanır. Serçe yakaladığını görmek, çok iyi bir çocuğunuz olacağına işaret eder.

SERGİ
İşlerinizde başarılı olacaksınız, kazandığınız parayla mülk alacaksınız demektir.

SERVET
Rüyasında bir servete sahip olduğunu görmek, tanımadığı insanlarla ilişkilerinde dikkatli olmasının gerektiği konusunda haber verir.

SES
Rüyada insanın bir takım garip sesler duyması fakat sesleri tanıyamaması, kendisini ilgilendiren bir sorun hakkında pek doğru olmayan bir haber alacağına yorumlanır.

SEVGİLİ
Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır. Eski bir sevgili görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini belirtir. Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile huzurunuzun bozulacağına yorumlanır.

SEVİŞMEK
Rüyada seviştiğinizi görmek, güvendiğiniz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder.

SIĞIR
Rüyada sığır görmek. Çok güzel bir hayat yaşayacağınıza, verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız demektir. Sığır eti yemek, helal yollardan, çok para kazanacağınıza yorumlanır.

SINAV
Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.

SIRAT
Rüyada sırat köprüsünü görmek veya onun üzerinde yürümek, her türlü yolculuğa yorumlanır. Köprüden geçerken, ayağının kaydığını görmek, büyük bir işe atılacağına ve bu işte büyük başarılar kazanacağına yorumlanır.

SIRTLAN
Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir. Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.

SİGARA
Rüyada kendisini sigara içerken görmek, bir erkek için, karşılaşılacak bir çok zorluktan sonra başarıya ulaşılacağını belirtir. Orta yaşlı ise, bozmak zorunda kalacağı iyi bir arkadaşlığa işaret eder; Bekar bir kız rüyada sigara içmek varlıklı bir kişiyle evleneceğine işaret eder. Evli veya çalışkan bir kadın için üzüntülü ve sıkıntı verici günlerin yaklaştığına yorumlanır. Sigara almak yeni planlar içerisinde olduğunuzu işaret eder.

SİHİRBAZ
Hayatınızda bazı yenilikler yapacağınıza işarettir. Bu yenilikler etrafınızdaki insanları çok şaşırtacak demektir.

SİĞİL
Rüyada siğil çıktığını görmek, işlerinizin iyi olacağına, malınızın sürekli artacağına işarettir.

SİKKE
Rüyada altın sikke görmek, sağlığınızın bozulacağına işaret eder. Gümüş sikke görmek, sevdiklerinizle hoş vakit geçireceğiniz bir toplantıya yorumlanır.

SİLAH
Rüyada silah görmek, kuvvete ve düşmanları alt etmeye ve zafer kazanmaya yorumlanır. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine yorumlanır.

SİNCAP
Çok güzel bir hayvandır ve mutluluğu haber veriri. Gerçekten iyi dostlara sahip olacak ve işlerinizde daima başarılı olacaksınız demektir.

SİNEK
Rüyada sinek gören kişi bir bulaşıcı hastalığa yakalanır. Rüya kadın gürenin aşk hayatının alt üst olacağına işarettir.

SİNEMA
Rüyada sinema ile ilgili bir şey görmek, sevdiğiniz insanlarla güzel vakit geçireceğinize işaret eder.

SİNİ
Yakında evleneceğinize işaret eder. Sini almak ev içinde, eşinizle bazı problemler yaşayacaksınız demektir.

SİRKE
Rüyada sirke görmek, bir iyi arkadaşınızla aranızın hiç gereksiz yere açılacağına yorumlanır.

SİS
Rüyada kendisini sis içinde yürürken görmek, dostlarınızın size yardım edeceğime işarettir. Rüyada ev içini sisli görürse, bazı anlaşmazlıklarla, ilginç şaşırtıcı olayların gerçekleşeceği ve bir tehlikenin yaklaşmakta olduğuna haber verir.

SİYAH
Siyah renk, paraya yorumlanır. Bir insanın rüyada siyah giymesi paraya, acıya hüzne yorumlanır.

SOBA
Rüyasında soba yakında gerçekleşecek evliliğe yorulur. Rüyasında soba satmak gören kimsenin işleri kötüye gidecek demektir. Soba yakmak, yeni atılacağınız işten çok kazançlı çıkacaksınız demektir.

SOFRA
Rüyada sofra görmek, sevinmek ve mutlu olmak anlamındadır. Sofra bezi görmek uzun sürecek bir yolculuğa çıkacağınız ve rahata yorumlanır.

SOĞAN
Rüyada soğan gören kişi için kaygı verici ve üzüntülü bir durum var demektir.

SOLUCAN
Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

SOPA
Rüyada sopa görmek, para sıkıntısı çekmeyeceğinize, rahat bir yaşam süreceğinize işaret eder.

SÖĞÜT
Arkadaşlarınızın iyi insanlar olmadığını, onlarla arkadaşlık etmenin size zararı dokunacağını belirtir.

SPOR
Rüyasında spor yapan kişinin sağlık durumunun iyi olduğuna ve uzun ömürlü olacağına yorumlanır.

SU
Rüyada görülen su, güzel bir yaşam ve iyi bir rızkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve iyiye yorumlanır. Sıcak su içmek, çok fazla üzüntü ve sıkıntı çekileceğine işaret eder. Suyu emmek, maddi sıkıntı içinde olmak anlamındadır. Bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, rüyayı görenin hastalanılmasına yorumlanır. Sudan içilmesi, para sıkıntısının olmayacağına rahat bir yıl geçirileceğine yorumlanır.

SUBAY
Rüyada subay görmek etrafınızdan saygı göreceğiniz makama yükseleceğinizi belirtir.

SUCUK
İşleriniz yüzünden çok yorulduğunuzu, biraz dinlenmeniz gerektiğini işaret eder.

SUSAM
Rüyada susam görmek, zengin olmak ve her geçen gün zenginliğin artmasına işarettir.

SÜLÜK
Bir kimsenin sizden yararlanmak için sürekli peşinizde olduğunu bildirir.

SÜLÜN
Çok güzel ve iyi huylu birisine aşık olacağınıza işarettir.

SÜMBÜL
Rüyada sümbül görmek, servet ve saygın bir kişi olacağının işaret demektir.

SÜPÜRGE
Bir kadının süpürge ile bir yeri süpürmesi, çok mutlu olacağına ve rahat bir yaşam süreceğine işaret eder.

SÜT
Rüyasında süt işlediğini gören bir erkek için bu rüya kendisini görmesi, iş yaşamında korkak davranması ve yeterince tecrübeli olmadığı için para kaybedeceğine işarettir. Orta yaşlı birisi için bu rüya zor bir işe sahip olduğunu ve başarılı olmak için mücadele etmesi gerektiğini belirtir. Olgun bir kadın içinse umulmadık ve çok mutlu edecek bir misafirin geleceğine yorumlanır. Rüyada süt sağdığını görmek , para kazanacak yolların bulunacağına işarettir. Süt içmek mutluluğun ve başarının işaretidir. Süt dökmek, yakın bir arkadaşınızın yüzünden zarara uğrayacağınızı bu duruma çok üzüleceğinizi belirtir.

Hiç yorum yok: