1 Eylül 2007 Cumartesi

ı harfi

IRGAT
Rüyasında terlemiş içinde ırgat gören bir kişinin, başına bir felaket gelebilir. Eğer rüyayı gören kişi ırgatın terini silerse, rahatlayacak demektir.

IRMAK
Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; tehlike içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer, ırmaktan çıkmazsa öleceğine yorumlanır. Durgun, temiz bir ırmak; bol kazancın, mutluluğun işaretidir. Kirli bir ırmak, etrafınızda kıskanç insanlar bulunduğuna bunlarla tartışacağınız anlamındadır.

ISLANMAK
İster yağmurda ister suda olsun iyice ıslanmak, başarısızlıklarla geçecek bir zamana, bu başarısızlıktan sonra mutluluğa ve güzel hayata işaret eder.

ISIRGAN
Güzel bir rüyadır. Rüyasında ısırgan görmek bahtın açık olacağına ve bol para kazanılacağına yorumlanır.

ISIRMAK
Rüyada ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir.

ISLIK
Rüyada gece ıslık çalmak, iyiye yorulmaz. Islık sesi işitmek, bazı üzücü haberler nedeniyle planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız demektir. Kalın ıslık sesi, görenin yakınlarına hoşgörülü yaklaşması gerekir demektir. Tiz ıslık sesi, hiç beklemedik bir zamanda para kaybedeceğine yorulur.

ISTAKOZ
Rüyasında ıstakoz gören, kimse çeşitli sıkıntıların ardından refaha kavuşacak anlamındadır. Eğer ıstakoz canlı ise, elinize çok para geçecek demektir.

IŞIK
Rüyada ışık bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. Işık bir gece yarısı görüldüyse, rüyayı gören bir çocuk sahibi olacak demektir. Güneş iyi bir gelecek anlamındadır. Ay ışığı hüzünlü ve acı bir durumu bildirir. Gaz lambasının ışığı eğlenmek ve güzel zaman geçirme imkanını anlatır. Mum ışığı dert demektir. Kibrit ışığı ise kısmet işaretidir.

Hiç yorum yok: